راز و رمز رسیدن به توافق برد برد

موفقیت | راز و رمز رسیدن به توافق برد برد داشتن تدبیر و دیپلماسی 2 ابزاری است که در برقراری هر نوع ارتباطی به شما کمک می کند. مخصوصا در یک جلسه بسیار رسمی که می خواهید در آن سخنان خود را قانع کننده یا قاطع در نظر دیگران نشان دهید.
 

استفاده مناسب از تدبیر و دیپلماسی باعث بهبود روابط می شود و راهی مطمئن برای ایجاد احترام دو طرف است. به همین دلیل در دنیای امروز هرکسی به دیپلماسی نیاز دارد. برای رسیدن به این مهارت این تکنیک ها به کمکتان خواهد آمد.

توافق برد - برد

دیپلماسی چیست؟

تدبیر و دیپلماسی یعنی اینکه بتوانید به خوبی دیگران را درک کنید و از احساسات، عقاید و باورهایشان آگاه باشید. با داشتن تدبیر و دیپلماسی میتوان در هر شرایط و در برهه زمانی افکار و رفتار مردم را درک کرد و به صورت خوبی واکنش نشان داد. برای داشتن دیپلماسی باید تمرین کرد چون مردم در هر جای کره زمین متفاوت هستند و به همین دلیل باید با تمرین و ممارست قدرت قضاوت خود را تقویت کرد.

در محیط کاری و جلسات مهم ی و حتی در ایجاد روابط دوستانه داشتن دیپلماسی کمک زیادی به ایجاد ارتباط های بادوام می کند. در دیپلماسی، شما باید عقاید و دیدگاه های خود را به صورتی ابراز کنید که باعث از بین رفتن ارتباط با دیگران نشوید. چون ممکن است به دلیل نحوه نادرست ابراز دیدگاه های خود کسی را برنجانید. در واقع تدبیر و دیپلماسی اشاره به یک نکته و حقیقت است بدون اینکه برای خودتان دشمن بتراشید. در واقع با دیپلماسی شما به دیگران اجازه می دهید که راه خود را بروند.

تکنیک های مهم دیپلماسی

1. گوش کردن همراه با توجه

برای داشتن دیپلماسی باید به صحبت های دیگران خوب گوش دهید. البته منظور تنها آنچه که گفته میشود نیست بلکه باید نحوه صحبت کردن افراد را هم زیر نظر داشته باشید. برای مثال زبان بدن، تن صدا و آرام یا بلندی صدا از جمله نشانه هایی است که هرکدام معنای خاصی پشت خود دارد. آگاهی از این نشانه ها و توجه به آن در طول صحبت باعث می شود درست تر و سنجیده تر به دیگران واکنش نشان دهید.

توافق برد - برد

2. هوش هیجانی

افرادی که هوش هیجانی بالاتری نسبت به دیگران دارند به صورت طبیعی می دانند که در یک رابطه چگونه باید رفتار کرد. هوش هیجانی یعنی شما تا چه اندازه احساسات خود و دیگران را به خوبی می شناسید و درک می کنید.

3. وارد کفش دیگران نشوید

در یک جلسه شما در معرض عقاید متفاوتی قرار خواهید گرفت. اگر در این موقع بتوانید خود را به جای دیگران بگذارید و از دریچه نگاه آن ها به موضوع نگاه کنید واکنش بهتری از خود نشان خواهید داد. دیپلماسی یعنی همین!

4. زور نگویید

هنگام ایجاد یک رابطه همیشه دنبال این نباشید که افراد را وادار به داشتن یک عقیده و باور کنید. متاسفانه بسیاری از افراد هنگام ایجاد روابطشان به این موضوع توجه نمی کنند دیگران حق دارند که متفاوت با شما فکر کنند.

5. ادب

داشتن ادب و رعایت نزاکت در یک ارتباط درواقع احترام شما به عقاید و نظرات فرد مقابلتان است. در این مورد باید تفاوت های فرهنگی را نیز درنظر بگیرید و نسبت به شناخت آن ها اقدام کنید.

6. نتیجه مورد نظر خود را یادداشت کنید

اینکه بدانید در هر شرایطی چه کاری درست است کمی سخت به نظر می رسد. در هر رابطه ای چه رسمی و چه غیررسمی اولین موضوعی که باید به آن توجه کنید این است که می خواهید به چه چیزی دست پیدا کنید و نتیجه مورد نظرتان چیست.

آن نتیجه ایده آل خود را بنویسید و دلایلتان را برای رسیدن به چنین نتیجه ای یادداشت کنید. در مورد نوشتن دلیل، کمی از عقاید شخصی تان فاصله بگیرید و به این فکر کنید که چه حقیقتی حول موضوع مورد نظر شما وجود دارد. سپس اعتراضات و نقطه نظرات متفاوتی که دیگران ممکن است در مورد صحبت های شما داشته باشند را نیز یادداشت کنید و در مورد جواب هایی که قرار است بدهید، فکر کنید.

7. چه بپوشید؟

در یک قرار ملاقات جدی برای یک مذاکره مهم تشکیل شده، لباس شما نیز اهمیت زیادی دارد. لباسی تنتان کنید که در آن احساس راحتی کنید و در طول صحبت دچار عذاب نشوید. در قرارهای رسمی از پوشیدن لباس اسپرت مثل تی شرت و جین اکیدا اجتناب کنید. پیشنهاد می کنیم لباسی انتخاب کنید که از جنس کتان باشد چون در آن راحت تر هستید.

8. عصبانی مذاکره نکنید

در یک قرار ملاقات رسمی یا یک نشست بسیار جدی کاری سعی کنید آرامش تان را حفظ کنید و از کوره در نروید. ذهنتان را نسبت به شنیدن عقاید و نظرات مختلف باز نگهدارید. قبل از هر واکنشی به تبعات آنچه که به زبان می آورید نیز فکر کنید. تا زمانی که قادر به درک نظرات دیگران از دیدگاه آنها نشده اید ابراز عقیده نکنید. ابتدا دیگران را درک کنید سپس ابراز نظر کنید.

مکالمه را با این کلمه شروع نکنید

به جای مخاطب قرار دادن طرف مقابل و سرزنش یا انتقاد او بابت موضوعی خاص سعی کنید از کلمه من استفاده کنید. برای مثال اگر فردی بسیار دیر به مکان مذاکره رسیده است به جای اینگونه بگویید شما نظم جلسه را بر هم زده اید. به او بگویید:

من فکر می کنم در دفعات بعد باید ساعت جلسه به گونه ای باشد که همه بتوانند سر موقع حاضر شوند و نظم جلسه رعایت شود.

همچنین از گفتن جملاتی مانند:

شما اشتباه فکر می کنید اجتناب کنید و به جای آن بگویید:

من از نظر شما قدردانی می کنم و به آن احترام می گذارم ولی. و عقیده خود را ابراز کنید.

توافق برد - برد

برنده، برنده فکر کنید

اگر عقاید شما در تضاد با عقاید فرد دیگری است تنها به قربانی کردن او فکر نکنید. داشتن دیپلماسی بعنی به دنبال راه حلی باشید که هر دوی شما به نتایج مساعدی برسید. سعی کنید به یک سازش فکر کنید. هرگز احساسی هیجانی ابراز عقیده نکنید و کاملا بر احساسات خود مسلط باشید.

دقیق باشید

اگر لازم به ذکر تاریخ یا اعداد و ارقام خاصی است بسیار دقیق باشید. اگر تمامی این جزئیات نوشته شود خیلی بهتر است.

سوالی ابراز عقیده کنید

سعی کنید به جای اینکه مستقیما عقیده خود را ابراز کنید، نظر و دیدگاه خود را به صورت طرح یک پرسش به دیگران انتقال دهید تا روی سوال و در واقع دیدگاه شما قدری فکر شود. زمانی که شما چندان نسبت به نتایج مورد نظرتان در یک بحث مطمئن نیستید با ابراز عقیده خود به صورت پرسشی عقیده تان را در معرض نمایش بگذارید تا از واکنش اطرافیان مطلع شوید.

آشوب در جلسات

گاهی ممکن است در طول یک صحبت نتیجه آن طور که می خواهید پیش نرود و اوضاع کمی درهم ریخته شود. در این شرایط به جای اینکه به بدتر شدن شرایط کمک کنید، نفس عمیقی بکشید و در یک جای آرام آرامش خود را مجددا به دست بیاورید. آنگاه به راه حلی برای فروکش کردن بی نظمی به وجود آمده بیندیشید.

منبع : برترین ها

سونیا زارعی لیلا زارعی

برنامه ای برای زندگی موفق

شیشه سکوریت در پاکدشت

یک ,دیگران ,دیپلماسی ,فکر ,ابراز ,جای ,خود را ,در یک ,کنید و ,به جای ,و دیپلماسی ,ابراز عقیده نکنید ,برای داشتن دیپلماسی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گلد کوین (GOLD COIN) amirgaming از تو تا من s&r وبلاگ علمی-آموزشی دکتر مرتضی رجب زاده مرکز مشاوره زیبایی پوست و مو رونیا پیش گیری از کرونا اداره کتابخانه های عمومی شهرستان شبستر هیچ‌کجا آرموو